Renesansni vrt 2019 u ljetnikovcu Bunić-Kaboga

Renesansni vrt-multimedijalna interpretacija baštine  u ljetnikovcu Bunić Kaboga, projekt koji osmišljava i izvodi udruga Sve ostalo je glazba u ljetnikovcu Bunić-Kaboga na Batahovini, ove će se godine realizirati u organizaciji Dubrovačke baštine, uz potporu Zaklade Caboga Stiftung i Grada Dubrovnika.

Temeljen na suvremenoj interpretaciji kulturne baštine, projekt se izvodi kao multimedijalni koncert uz vodstvo.

Koncept projekta potpisuje pijanistica Ivana Jelača, ujedno i umjetnička voditeljica udruge SOG, uz koju će u komornom ansamblu nastupiti sopranistica Marija Lešaja i flautistica Ines Ivanjek. Za vodstvo po ljetnikovcu pobrinut će se Marojica Bijelić, dugogodišnji suradnik udruge SOG. Autorica dokumentarno-vizualnih materijala je Iva Dedo, fotografija Katarina Karakaš Spiroski, a kostime vila je posebno za projekt dizajnirala Duška Nešić Dražić.

Projekt Renesansni vrt polazi od mitskog  a svaka je izvedba ovog projekta umjetnička intervencija oživljavanja prostora u kojima se nekada odvijao bogati kulturni i društveni život, čime ljetnikovci i danas postaju zajedničko okupljalište lokalnog stanovništva i stranih gostiju.

Koncerti će se održati u ljetnikovcu Bunic-Kaboga27. lipnja /8. srpnja /24. srpnja /2. rujna s početkom u 21:00 sat. Cijena ulaznice je 120,00 kuna. Ulaznice su dostupne u online prodaji, u trgovini Tisak Media na Pilama te na ulazu prije početka izvedbe. U cijenu je uračunat i posebno organiziran prijevoz za publiku Libertasovim autobusom koji polazi s Pila u 20:30 te staje na stanici u Vukovarskoj ulici, kao i povratak iz ljetnikovca u 22:45.

Za Dubrovčane je osiguran određeni broj gratis ulaznica, uz najavu na mail angela@eventlab.hr ili pozivom na mob 098 873 122.

 KUPI ULAZNICU ONLINE

na prodajnom mjestu TISAK MEDIA Dubrovnik, Brsalje 9 

https://www.ticketshop.hr/hr/pos-list/?filter_event=&scroll=1&filter_city=Dubrovnik

ili na ulazu prije početka izvedbe.