Renesansni vrt 2020 u ljetnikovcu Bunić-Kaboga

RENESANSNI VRT u ljetnikovcu Bunić-Kaboga 2020.

Ladanjski ponedjeljak uz multimedijalni koncert i vodstvo:

20. 07. / 27. 07. / 03. 08. / 10. 08.  21:00 h

Info: Renesansni vrt projekt je temeljen na interpretaciji kulturne baštine. Nastojeći oživjeti čaroban svijet dubrovačkih ljetnikovaca i njihovih vrtova; omiljenih mjesta okupljanja dubrovačke vlastele uz koja su vezana brojne priče i legende, ovaj ekskluzivni jednosatni program koncipiran je kao intimno salonsko okupljanje u autentičnom ambijentu obnovljenog ljetnikovca Bunić-Kaboga. Sadrži žive glazbene izvedbe „uokvirene“ multimedijom uz kostimirano vodstvo popraćeno prigodnim osvježenjem, u skladu s povijesnim nasljeđem. Stoga, program posjetiteljima nudi jedinstveno iskustvo umjetnosti i kulture, odlazak u jedan drugačiji ambijent gdje se susreću sjene dubrovačkih vladika, šumskih vila, gospara, pastira, nimfa i mitskih glazbenika.

  • Show All
  • RV 2020

Cijena ulaznice: 150,00 kn

Za građane Republike Hrvatske osiguran je određeni broj gratis ulaznica, uz obaveznu najavu na mail angela@eventlab.hr ili pozivom na mob 098 873 122.

 

U cijenu ulaznice je uračunat i posebno organiziran prijevoz za publiku Libertasovim autobusom koji polazi s Pila u 20:30, sa zaustavljanjem u Vukovarskoj ulici, te povratak iz ljetnikovca po završetku programa. Na izvedbu je moguće doći osobnim automobilom, uz osiguran besplatan parking  u neposrednoj blizini ljetnikovca.

 

Kapacitet gledališta je limitiran na 24 sjedeća mjesta. Izvedba je organizirana prema preporukama HZJZ-a zbog suzbijanja širenja virusa Covid-19. Stoga Vas ljubazno molimo da uzmete u obzir obavezu nošenja zaštitnih maski u javnom prijevozu te održavanja fizičke distance tijekom dolaska i za vrijeme izvedbe.

                                                                 

 

ili na prodajnom mjestu TISAK MEDIA Dubrovnik, Brsalje 9 

https://www.ticketshop.hr/hr/pos-list/?filter_event=&scroll=1&filter_city=Dubrovnik

ili na ulazu prije početka izvedbe.

 

 

Projekt osmišljava i izvodi udruga Sve ostalo je glazba uz potporu Zaklade Caboga Stiftung i Grada Dubrovnika.

Izvođači:   Marija Lešaja, sopran

                   Ines Ivanjek, flauta

                   Ivana Jelača, klavir i umjetničko vodstvo

                   Marojica Bijelić, vodstvo po ljetnikovcu

 

                   Organizator: Dubrovačka baština d.o.o.

                   Produkcija: Event Lab